HEartbroken

Sådan kommer du dig over dine hjertesorger

af Redaktionen
31. januar 2020
Kommentarer 0

Uanset om det lå i kortene, eller det kom som et lyn fra en klar himmel, kan det være rigtig hårdt at få det godt igen og komme ud på den anden side med et knust hjerte efter et ødelagt forhold med den person, som du regnede med, at skulle dele resten af dit liv med.
Men i alle tilfælde er det vigtigt, at du ikke forsøger at stikke af fra de negative følelser og fra situationen, som du nu står i, selv om at det hele kan virke både skræmmende og uoverskueligt.
Bliv klogere i artiklen herunder.

Stop med at glorificere din eks

KEd af det

Det som størstedelen af os gør, når vi oplever et brud med vores kæreste, er faktisk at gøre det hele meget værre og sværere for os selv. Netop fordi at vi alle har tendens til at sætte ekskæresten op på en piedestal, hvor vedkommende måske slet ikke hører hjemme.
Vi vælger nemlig at fokusere på de positive ting ved eksen, som vi har mistet, – og det kan gøre hele processen langt sværere at komme igennem.
Husk i stedet dig selv på, hvorfor det var, at I gik fra hinanden i stedet, hvilket måske vil være med til at gøre dig mere positiv og se lysere på fremtiden, når du tænker på den.
Skriv evt. ned på et papir hvilke gode ting, der er ved at I er gået fra hinanden, så du forhåbentlig til sidst kan se, at det var med god grund, at det skete.

Lev livet og lav andre ting

Mange siger, så snart du er blevet single, at ”du bør møde en ny, så du glemmer vedkommende, fordi du vil opdage, hvor mange fisk der er i havet”. Men dog er det ikke altid den bedste idé at kaste sig ud i datinglivet som det første, da din mentale sindstilstand måske ikke er klar til det endnu. Giv dig i stedet tid, så du rent faktisk kan komme videre, når tiden er til det.
Saml i stedet dine venner og lav en masse sjove ting, som du har lyst til at lave – og som du nu også har masser af tid til, da mange ofte har tendens til at frasortere vennerne, når de er i forhold.
Ofte er det rart at have det sjovt og i et øjeblik glemme, hvor ked af det du er.

Accepter din situation

Kniv i hjertet

Lige efter at du og din kæreste er gået fra hinanden, er det selvfølgelig helt okay at sørge og være ked af det. Og her er det en god idé at gøre brug af veninder og familie, som oftest gerne vil lytte til dig og tale med din om dine følelser, og om hvordan du har det.
Men med tiden er du dog nødt til at indse og acceptere, at din situation har ændret sig, og at den ikke bliver bedre af, at du har ondt af dig selv, og er ked af det hele tiden.
Og det gælder, uanset hvor ondt det gør, og uanset hvor meget du ønsker at få din kæreste tilbage.
Start i stedet med at fokusere på din omverden og på at få dit gode og dejlige liv tilbage igen.
Og lige pludselig vil der komme en dag, hvor du slet ikke har tænkt på din ekskæreste hele dagen!
Måske ser det ud til at være et stykke ude i fremtiden lige nu, – men den dag kommer.
Bare rolig.