Privatlivs- og cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger HjælpUnge.dk, bliver der indsamlet forskellige oplysninger om dig, som bliver brugt til at forbedre og tilpasse vores indhold og dermed øge værdien af de annoncer, som der vises her på siden.
Ønsker du ikke, at disse oplysninger indsamles, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores side.
Nedenfor har vi forklaret nærmere, hvilke informationer der indsamles samt deres formål.

Cookies

Denne side anvender såkaldte cookies, som er tekstfiler, der gemmes på din mobil, computer eller tilsvarende med det formål at genkende dem, udføre statistik, huske indstillinger og målrette annoncer. Cookies kan altså derfor ikke indeholde skadelige koder som eksempelvis virus.
Hvis du blokerer eller sletter cookies, vil annoncer dermed blive mindre relevante for dig og på samme tid, vil de også optræde hyppigere. Desuden kan du risikere, at siden ikke fungerer optimalt, samt at der vil være indhold, som du ikke kan få adgang til.

Cookies på hjaelpunge.dk

Google Analytics

Statistics (anonymous), Statistics

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til website statistics.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistics (anonymous)

Navn
_ga
Udløb
2 years
Funktion
Store a unique user ID
Navn
_gid
Udløb
1 day
Funktion
Count and track pageviews

Statistics

Navn
_gat_UA-*
Udløb
session
Funktion

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Anvendelse

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
_fbp
Udløb
3 months
Funktion
Track visits across websites
Navn
actppresence
Udløb
1 year
Funktion
Manage ad display frequency
Navn
_fbc
Udløb
2 years
Funktion
Stores last visit
Navn
fbm*
Udløb
1 year
Funktion
Store account details
Navn
xs
Udløb
3 months
Funktion
Store a unique session ID
Navn
fr
Udløb
3 months
Funktion
Ad delivery
Navn
datr
Udløb
2 years
Funktion
Provide fraud prevention
Navn
sb
Udløb
2 years
Funktion
Store browser details
Navn
*_fbm_
Udløb
1 year
Funktion
Store account details

Functional

Navn
wd
Udløb
1 week
Funktion
Determine screen resolution
Navn
act
Udløb
90 days
Funktion
Keep users logged in
Navn
c_user
Udløb
90 days
Funktion
Store a unique user ID
Navn
csm
Udløb
90 days
Funktion
Provide fraud prevention
Navn
presence
Udløb
session
Funktion
Track if the browser tab is active

WordFence

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger WordFence til website security.

Deling af data

For mere information, bedes du læse WordFence fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
wfwaf-authcookie-*
Udløb
Funktion
Navn
wf-scan-issue-expanded-*
Udløb
Funktion

WordPress

Functional

Anvendelse

Vi bruger WordPress til website development.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Functional

Navn
wordpress_logged_in_*
Udløb
persistent
Funktion
Keep users logged in

Google Fonts

Marketing/Tracking

Anvendelse

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Fonts fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
Google Fonts API
Udløb
none
Funktion
Request user IP address

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
wp-saving-post
Udløb
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Udløb
Funktion
Navn
complianz_policy_id
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
wistia-video-progress-z1qxl7s2zn
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-fj42vucf99
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-j042jylrre
Udløb
Funktion
Navn
wpr-hash
Udløb
Funktion
Navn
wpr-show-sidebar
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-7seqacq2ol
Udløb
Funktion
Navn
undefined
Udløb
Funktion
Navn
persist:hs-beacon-message-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
Udløb
Funktion
Navn
persist:hs-beacon-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
Udløb
Funktion
Navn
wistia
Udløb
Funktion
Navn
loglevel
Udløb
Funktion
Navn
wp_lang
Udløb
Funktion
Navn
cmplz_banner-status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_consented_services
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
_ga_QC5Y00GWWM
Udløb
Funktion
Navn
lastExternalReferrerTime
Udløb
Funktion
Navn
lastExternalReferrer
Udløb
Funktion
Navn
wpEmojiSettingsSupports
Udløb
Funktion
Navn
cmplz_consenttype
Udløb
365 dage
Funktion

Personoplysninger

Personoplysninger ses som alle de informationer der, i et eller andet omfang, henføres til dig. Når du benytter vores side, indsamler og behandler vi derfor en række af disse informationer.
Dette sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold, hvis du deltager i konkurrencer, tilmelder dig nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller foretager køb via et site.
Typisk behandler vi følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobil eller tablet, geografisk placering, dit IP-nummer samt hvilke sider du klikker på, og interesserer dig for.
I det omfang du selv giver samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, vil der desuden også behandles: Dit navn, e-mail, telefonnummer, adresse og betalingsoplysninger.
Dette vil oftest være i forbindelse med et køb eller ved oprettelse af login.

Sikkerhed

Teamet bag HjælpUnge.dk har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger ulovligt eller hændeligt skulle blive slettet, tabt, forringet, offentliggjort, misbrugt eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Formål

Personoplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som sandsynligheden er størst for, at du vil synes er relevante.
Herudover anvendes oplysningerne også til at optimere vores indhold og services.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i den tid, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og derfor sletter vi dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne samt baggrunden for opbevaring.
Derfor er det altså ikke muligt at angive en generel tidsramme for hvornår personoplysninger slettes.

Indsigt og klager

Du har som bruger og besøgende ret til at få oplyst hvilke oplysninger, vi behandler om dig.
Desuden kan du til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes.
På samme tid kan du også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis oplysningerne som behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: redaktion@hjælpunge.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine oplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

HjælpUnge.dk ejes og publiceres af:

OnlineSynlighed.dk
Østergade 15, 1. sal
8370 Hadsten
Tlf.: 70 13 63 23
Mail: mail@onlinesynlighed.dk